Meld je aan!

Lees de onderstaande informatie en vul het formulier in!

Bij Kidshonk Zuid is iedereen welkom. Deelname is gratis.

Je kunt je rond de 15e van de maand opgeven voor activiteiten de maand erna. Dus houd rond die tijd het programma op onze site in de gaten.

Heb je je opgegeven, dan verwachten we wel dat je komt. De activiteiten zijn voor een beperkt aantal kinderen. We willen zo min mogelijk kinderen teleurstellen.

Kidshonk Zuid is een vrijwilligersinitiatief, geen kinderopvang. We verwachten dat ouders/verzorgers telefonisch bereikbaar zijn, om hun kind indien nodig op te halen.

Sommige activiteiten zijn voor bepaalde leeftijdsgroepen.

Je ontvangt een e-mail om je deelname te bevestigen.

Deelname is op eigen risico, net als spelen bij vrienden.

 

Je kunt je/u kunt uw kind nu aanmelden voor de activiteiten die hier rechts als activiteit genoemd staan.
Deze zijn ook te vinden onder "Activiteiten" bijvoorbeeld via Programma.


U mag hieronder al uw opmerkingen kwijt. Als uw kind (medische) bijzonderheden heeft (bijvoorbeeld allergieën) dan kunt u deze hier aangeven. Wij proberen hier dan zorg voor te dragen.
Geef in dit vak ook aan of uw kind alleen naar huis mag of door iemand anders wordt opgehaald, zoals een oudere zus of broer. Hier kunt u ook vermelden dat u sponsor bent van Kidshonk Zuid.

Ik ben als ouder/verzorger telefonisch bereikbaar, om indien nodig mijn kind/kinderen op te halen. Ik weet dat Kidshonk Zuid een vrijwilligersinitiatief is en geen kinderopvang.

Ik weet dat deelname op eigen risico is, zoals het spelen bij vrienden/vriendinnen of andere sport- en spelactiviteiten.