Vrijwilligers

Kidshonk Zuid bestaat niet zonder vrijwilligers

Vrijwilligers, zoals moeders, vaders, opa’s, oma’s, hulp uit de buurt, zijn de basis van Kidshonk Zuid.  Zij begeleiden de kinderen, laten iedereen zich welkom voelen en bezorgen alle kinderen een fijne tijd.

Lees het nieuwsbericht voor meer informatie over alle hulp die we kunnen gebruiken.

Meld je aan als vrijwilliger via het aanmeldformulier.

Wil je een activiteit voor Kidshonk Zuid begeleiden en daarmee direct je vereniging, club, bedrijf, sport of hobby/passie promoten, meld je dan aan via het Aanmeldformulier verenigingen, sportinstructeurs en creatieve, muzikale en leerzame workshop-begeleiders.

Proces

Na de ontvangst van je aanmeldformulier vrijwilligers, krijg je een afspraak met een van de vrijwilligers van het kernteam. Een kennismaking, waarin je kunt aangeven wat jouw wensen zijn. Wij vertellen over Kidshonk Zuid, onze doelen en hoe we werken. Als we gaan samenwerken, vragen met jouw goedkeuring een VOG aan en kun je ingepland worden op je eerste activiteit. Voor de formaliteit onderteken je een Vrijwilligerscontract, waarin o.a. staat wat je wanneer en hoe vaak wilt doen en ook dat je akkoord gaat met onze doelen en hoe we werken (o.a. gedragscode). Natuurlijk staat een plezierige tijd voor de kinderen en veiligheid bij ons voorop. Kidshonk Zuid heeft een vertrouwenspersoon om de veiligheid maximaal te waarborgen.