Wie zijn wij

Kidshonk Zuid

Wij zijn een vrijwilligersinitiatief, dat leuke activiteiten in Bovenkarspel-Zuid organiseert voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Alle kinderen zijn na schooltijd welkom in ons Kidshonk Zuid lokaal in de Wendel. Voor sportieve activiteiten maken we soms gebruik van de gymzaal van de Molenwiek en gymzaal de Helt.

We organiseren activiteiten in samenwerking met sportclubs, overige verenigingen of mensen (uit de buurt) met een passie.  Dit kunnen dus sportieve, leerzame of creatieve activiteiten zijn.

Doel

Kidshonk Zuid wil graag kinderen verbinden door ze samen te laten spelen/leren/bewegen. Daarnaast willen we de wijk Bovenkarspel Zuid een positieve impuls te geven door met vele vrijwilligers ons in te zetten voor de kinderen. En zo niet alleen de kinderen maar de hele buurt verbinden.

Hoe zijn we gestart?

Annemiek, Renate en Silvia, drie moeders actief op drie verschillende scholen (Wendel, Gideon en Molenwiek), hebben gesteund door de scholen en de gemeente het vrijwilligersinitiatief “Kidshonk Zuid” opgestart.

Door de steun van verschillende vrijwilligers, in het kernteam en als begeleiders, hebben we in juli het besluit genomen om “Stichting Kidshonk Zuid” op te richten met als bestuursleden Sandra (Secretaris), Renate (Penningmeester) en Silvia (Voorzitter).

Vrijwilligers gezocht

We hebben de gok gewaagd om Kidshonk Zuid officieel op te richten. Omdat Kidshonk Zuid leuk moet zijn voor de kinderen maar ook voor de vrijwilligers, kunnen we nog verschillende vrijwilligers gebruiken. Lees het nieuwsbericht over dit onderwerp. En meld je aan via het Aanmeldformulier Vrijwilligers.